Lion Stadhuis

Extra Politiek Podium

14 januari 2019
19:30
23:00

Voor maandag 14 januari staat een extra Politiek Podium gepland voor gebiedsontwikkeling WTC - Cambuur. Om 19.30 uur is er een Open Podium sessie waar iedereen die dat wil kan inspreken over dit onderwerp. Daarna, vanaf 20.30 uur, gaan raadsleden met elkaar en met het college in dialoog. Alle stukken zijn te lezen in de agenda.

Live uitzending

Het Politiek Podium kunt u live volgen via de livestream op de website. Lokale omroep LEO verzorgt een uitzending over het forum in de raadszaal en het onderdeel debat/besluitvorming. In de pauze is er gelegenheid de leden van de gemeenteraad te ontmoeten en te spreken.

Inspreken

Iedereen die dat wil kan inspreken over onderwerpen die op de agenda van het onderdeel open podium/forum staan. Het is wel nodig dat u zich hiervoor aanmeldt. Aanmelden kan bij de griffie door te mailen naar politiekpodium@leeuwarden.nl of te bellen naar 058 - 233 2372. Dit kan tot op de dag van de vergadering 12.00 uur. U kunt ook zelf een onderwerp inbrengen. Ook hier geldt: contact opnemen met de griffie over de mogelijkheden.  De besluitvorming en het debat is aan de leden van de gemeenteraad. Hierbij kan niet ingesproken worden.

Contact

Wilt u meer weten over de gemeenteraad of heeft u vragen aan de medewerkers van de griffie? Zij staan u graag te woord!