Voor diensten van Burgerzaken kunt u alleen nog langskomen op afspraak.
Het dragen van een mondkapje is verplicht in het gemeentehuis.
Meer informatie vindt u op de pagina Coronavirus (COVID-19).

Extra raad over corona: input gevraagd

29 sep 2020

De gemeenteraad van Leeuwarden praat woensdag 7 oktober in een extra raadsvergadering over de coronamaatregelen van de afgelopen maanden. Een groot deel van deze maatregelen worden opgelegd door het kabinet of door de Veiligheidsregio Fryslân. Daar heeft de gemeente maar weinig invloed op. De gemeente Leeuwarden zelf heeft maatregelen genomen zoals bijvoorbeeld het instellen van eenrichtingsverkeer in drukke winkelstraten en de uitbreiding van de terrassen.

De leden van de raad willen vooraf graag van u weten hoe u de coronamaatregelen ervaart. Wilt u een bijdrage leveren aan het debat? Stuur uw opmerkingen en verhalen dan door! Dat kan tot uiterlijk 2 oktober. U kunt een gewone mail sturen, maar ook filmpjes en foto’s zijn welkom. Stuur uw bijdrage naar"> griffie@leeuwarden.nl. Het debat is woensdag vanaf 19.30 live op onze stream of LEOMiddelsé.