Politiek Podium 23 januari

22 jan 2019

Woensdag staat er een besluitvormende raadsvergadering gepland. Op de agenda staan onder meer de verklaring van geen bedenkingen voor 23 extended stay appartementen met penthouse, de energietransitie en WTC-Cambuur. Aan het eind van de vergadering neemt de raad afscheid van wethouder Henk Deinum en wordt Hein de Haan geïnstalleerd als zijn opvolger en nieuwe wethouder.

Voor alle onderwerpen zijn moties in voorbereiding. Een motie is een korte schriftelijke verklaring met een oordeel, wens of verzoek ter aanvulling/aanpassing van het voorstel. Als een meerderheid van de gemeenteraad voor de motie stemt, is deze aanvaard. Naar verwachting neemt de raad een positief besluit over gebiedsontwikkeling WTC-Cambuur. Voor de gemeente betekent dit een grote stap in de voortgang van dit grote project. U kunt de vergadering volgen via de stream op onze site en via omroep LEO. De stukken die bij de agendapunten horen zijn allemaal te raadplegen in de agenda op onze site.