Politiek Podium weer van start

7 sep 2017

Maandag 11 september is weer de eerste vergadering van de gemeenteraad na het zomerreces. Maandag starten we met een avond forum die begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom in het Stadhuis aan het Hofplein 38. U kunt de bijeenkomst ook volgen via de livestream of omroep LEO.

Actuele agenda

De onderwerpen die op de agenda van het Politiek Podium staan zijn nogal eens afhankelijk van bespreking  in een eerdere bijeenkomst. Het komt soms voor dat een onderwerp in eerste instantie op de agenda staat, maar doorgeschoven wordt. Ook moties kunnen van de agenda gehaald worden of deze worden op een later moment ingediend dan wanneer de krant gedrukt is.  De in de krant gepubliceerde agenda en aangekondigde onderwerpen lopen dan niet parallel met de actuele ontwikkelingen. U kunt de meest actuele agenda altijd lezen op de website www.gemeenteraadleeuwarden.nl. Voor 11 september is de agenda gewijzigd: het onderwerp lichtplan is komen te vervallen.