Voor diensten van Burgerzaken kunt u alleen nog langskomen op afspraak.
Het dragen van een mondkapje is verplicht in het gemeentehuis.
Meer informatie vindt u op de pagina Coronavirus (COVID-19).

Raadsvergadering en Coronadebat

7 okt 2020

De raadsvergadering van 7 oktober is opgesplitst in de onderdelen besluitvorming en debat. Daaraan vooraf nemen we afscheid van raadslid Martin van Mourik en met hem van de fractie 50plus. Mevrouw Irene van Breemen-Schneider wordt geïnstalleerd in de raad. Zij gaat deel uitmaken van de fractie van de FNP.  Na de besluitvormende onderwerpen, die te lezen zijn in het raadsinformatiesysteem, is er een ingelast debatonderwerp. De fratie van Lijst058 heeft via interpellatie gevraagd voor een debat over grondwater in de Schrans in Leeuwarden. Als laatste staat het coronadebat op de agenda. De raad gaat in gesprek met de burgemeester en met wethouders over de situatie en maatregelen rondom corona. De inschatting is dat dit debat rond 21.00 uur zal beginnen. Alle informatie staat in het raadsinformatiesysteem iBabs. Hier kunt u de vergadering live volgen via onze stream. We zijn ook te zien op omroep LEOMiiddelsé.