Kan uw bezoek aan het Gemeentehuis wachten? Stel uw bezoek dan uit!
Voor diensten van Burgerzaken kunt u alleen nog langskomen op afspraak.
Meer informatie, o.a. over aangepaste dienstverlening, vindt u op de pagina Coronavirus (COVID-19).

Word jij onze nieuwe kinderburgemeester?

4 jun 2020

Denk je dat de ambtsketen van de kinderburgemeester jou goed zal staan? Meld je dan aan voor de verkiezing voor kinderburgemeester van de gemeente Leeuwarden!

Door corona hebben we in april geen kinderraad gehad en ook geen nieuwe kinderburgemeester kunnen kiezen. Maar we willen wel graag een nieuwe kinderburgemeester en loco kinderburgemeester voor de periode tot voorjaar 2021. Daarom hebben we bedacht dat we een digitale verkiezing gaan organiseren. Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en lijkt het jou leuk om onze nieuwe kinderburgemeester of loco kinderburgemeester te worden? Stuur dan een kort filmpje waarin je uitlegt waarom het je leuk lijkt en waarom we jou moeten kiezen. Doe dat voor voor 18 juni en misschien krijg jij straks de ambtsketen wel omgehangen.

In een filmpje vragen kinderburgemeester Sienna en loco kinderburgemeester Mees jou om je aan te melden en in de spelregels wordt uitgelegd hoe het werkt om mee te doen

pdf Spelregels (PDF, 201.39 KB)

We hopen op veel reacties!